Home » Cor van Lentcompetitie » Voorlopige indeling

Voorlopige indeling


Dames en Heren,

We gaan 14-09-2021 een nieuwe interne competitie starten en het is weer zoals voordat corona er was, afmelden kan tot maandagavond 20:00!

Later afmelden kan alleen telefonisch (WhatsApp mag ook) en is pas zeker na ontvangst tegenbericht.

Contactgegevens wedstrijdleider:
nickbootsma3@gmail.com
06-11756015 (bij voorkeur WhatsApp)

Op dinsdagavond moet men om 20:00 aanwezig zijn en de partijen starten uiterlijk om 20:15. Als je verhinderd bent door bijvoorbeeld het verkeer, geef dit dan even telefonisch (06-11756015) door.

Na afloop van de partij kan men nog rustig analyseren in een andere ruimte dan de speelzaal. En u weet, de witspeler geeft de uitslag door en de zwartspeler ruimt de spullen op.

Zie hier het coronareglement. Laten we ons hier alsjeblieft aan houden.

Als je verkouden bent blijf dan thuis. Houd je aan de coronaregels zoals beschreven in de Matador en volg de aanwijzingen van bestuursleden op.


Op 21-09-2021 is er een Rapidavond. Iedereen die de eerste reguliere speelronde heeft gemist kan/mag een wedstrijd voor de Cor van Lentcompetitie inhalen. Hieronder staat de lijst van wie hiervoor in aanmerking komen. Neem contact op met de wedstrijdleider als je een inhaalwedstrijd wilt spelen.
De indeling voor het rapidtoernooi wordt op de avond zelf gemaakt. Hiervoor hoef jij je niet aan of af te melden, iedereen die komt wordt ingedeeld.

 

Thijmen Bakker
Michel van Egmond
Paul Haase
Nico van Hoogdalem
Teun Koorevaar
Mariandel Menzel
John Onderdelinden
Dik van der Pluijm
Theo van der Sluis
Frank Verhallen
Franka van Vlokhoven  - speelt
Chris Willemse
Dolf Rijkeboer
Ger Schraa
Casper van Soolingen
Valentin Veresov
Yme van Vught
Jimme de Zeeuw
Eyyub Yazar