Interne competities


Ons belangrijkste toernooi loopt van het midden van september tot juni en is een geweldige kans om je vaardigheden op het schaakbord te laten zien met meer dan genoeg tijd om na te denken. De tijdcontrole is 1u30 plus 15 seconden bonus. Met drie subcategorieën op basis van speler ratings, heb je de kans om te winnen in jouw categorie, te promoveren naar de categorie hierboven en te strijden voor nieuwe trofeeën. Maar dat is niet alles - zelfs als je zelf niet de hoogst gewaardeerde speler bent, krijg je nog steeds de kans om gedurende het hele seizoen tegen tegenstanders van jouw eigen niveau te spelen. In deze competitie zijn spelers vertegenwoordigd met ratings van 1100-2000. Mis deze spannende competitie niet - word vandaag nog lid en neem je plaats in tussen onze getalenteerde en gepassioneerde schaakspelers! Het eerste toernooi vond plaats in 1971 waar Rob Leemans kampioen werd. Ons laatste kampioen uit 2023 is John Onderdelinden.

Ons belangrijkste toernooi loopt van het midden van september tot juni en is een geweldige kans om je vaardigheden op het schaakbord te laten zien met meer dan genoeg tijd om na te denken. De tijdcontrole is 1u30 plus 15 seconden bonus. Met drie subcategorieën op basis van speler ratings, heb je de kans om te winnen in jouw categorie, te promoveren naar de categorie hierboven en te strijden voor nieuwe trofeeën. Maar dat is niet alles - zelfs als je zelf niet de hoogst gewaardeerde speler bent, krijg je nog steeds de kans om gedurende het hele seizoen tegen tegenstanders van jouw eigen niveau te spelen. In deze competitie zijn spelers vertegenwoordigd met ratings van 1100-2000. Mis deze spannende competitie niet - word vandaag nog lid en neem je plaats in tussen onze getalenteerde en gepassioneerde schaakspelers!

Elk jaar hebben we ons snelschaaktoernooi. Als lid van ShahMata kun je deelnemen aan een competitieve avond vol plezier en emoties tijdens ons snelschaaktoernooi. Laten we kijken welke speler de volgende kampioen zal worden!

Op zoek naar een uitdaging in de zomer? Naast leden kunnen ook gasten deelnemen aan dit toernooi. Doe mee aan onze Snelle Zomertoernooien en test jouw vaardigheden tegen de sterkste spelers in de stad!